USLUGE 2018-01-14T17:50:55+00:00

SVE POČINJE OD DOBRE IDEJE::


// NAŠE KOMPETENCIJE

C4 GRUPPE JE KREATIVNI KONSULTANTSKI TIM KOJI PREKO 20 GODINA POSLUJE NA TRŽIŠTU SRBIJE I REGIONA ALI I NEMAČKE, USA, ČEŠKE, RUSIJE…

SVAKODNEVNO BRINEMO O RAZVOJU, TRANSFORMACIJI I STABILNOSTI ETABLIRANIH BRENDOVA.

PRATEĆI KORISNIČKO ISKUSTVO I KORISTEĆI DOBRE IDEJE GRADIMO NOVE I RAZVIJAMO NOVE BRENDOVE.

UNAPREĐUJEMO SISTEME KOJI STABILNO POSLUJU I ČINIMO IH USPEŠNIJIM I PROFITABILNIJIM.

// KORPORATIVNI INDENTITET

POŠTUJUĆI STRATEŠKE CILJEVE I DEFINISANE KOMPANIJSKE VREDNOSTI, KORISTEĆI KREATIVNO MIŠLJENJE I MARKETINŠKE ALATE, STVARAMO AUTENTIČAN I PREPOZNATLJIV IDENTITET KOMPANIJE.

// KREIRAMO

/ POČETNE ANALIZE SITUACIJE
– ANALIZA KONKURENCIJE
– SEGMENTACIJA TRŽIŠTA
– DEFINISANJE PROMOTIVNIH CILJEVA

/STVARAMO KONCEPT I DIZAJN

ZNAKA I LOGOTIPA, POSLOVNIH PAPIRA, PROMO MATERIJALA, PROMO PREDMETA, SLOGANA, OGLASA, KATALOGA, PROSPEKATA, MONOGRAFIJA, ONLINE PREZENTACIJA, INTERAKTIVNIH PREZENTACIJA I SADRŽAJA, WEB I MOBILNIH APLIKACIJA, AMBALAŽE I PAKOVANJA, POS MATERIJALA, KRATKIH PROMO FILMOVA…

SVE OVO JE DEFINIŠE JEDINSTVENA KNJIGA STANDARDA BRENDA (BRAND BOOK) KOJA PRECIZNO DEFINIŠE PRIMENU SVIH VIZUELNIH I KOMUNIKACIONIH ELEMENATA IDENTITETA.

UKOLIKO U POSTUPKU BUDEMO DESTILOVALI JASNU I KONTINUIRANU EMOCIONALNU REAKCIJU PUBLIKE (KORISNIKA), MOŽEMO REĆI DA SMO STVORILI BREND.

/ VIZUELNI IDENTITET
/ MARKETING STRATEGIJU
/ KREATIVNU STRATEGIJU
/ PROMOTIVNA SREDSTVA I ALATE
/ KAMPANJE
/ DIRECT MARKETING KAMPANJE

/ BRENDING

/ BREND STRATEGIJA
/ IDENTITET BRENDA
/ UPRAVLJANJE BRENDOM
/ ANALIZA BREND ISKUSTVA

/ AMBALAŽA I PAKOVANJE

PREDUSLOV USPEHA NA TRŽIŠTU JE KVALITETAN PROIZVOD. ČINJENICA DA JE PROIZVOD PROIZVEDEN NIJE GARANCIJA DA ĆE BITI PRODAVAN. KUPAC U SVOM SLOŽENOM POSTUPKU ODLUČIVANJA MORA DA BUDE STIMULISAN DA DONESE ODLUKU. VRHUNSKI DIZAJN AMBALAŽE I KVALITET PRODUKCIJE POMOĆI ĆE DA SE POTROŠAČ ODLUČI ZA VAŠ PROIZVOD ILI USLUGU.

DOMINANTNO SMO PRISUTNI U INDUSTRIJAMA HRANE, KOZMETIKE, FARMACIJE, ALI DELUJEMO I U DRUGIM INDUSTRIJAMA.

/ ORGANIZOVANJE DOGAĐAJA

ANGAŽOVANJE SPECIJALZOVANE AGENCIJE ZA ORGANIZACIJU DOGAĐAJA ŠTEDI NOVAC I VREME. KOMPANIJE KOJE SE ODLUČUJU DA SOPSTVENIM SNAGAMA ORGANIZUJU DOGAĐAJ, POSLE PRVE TAKVE AVANTURE NAUČE SLEDEĆE:

/ POTREBNO JE VELIKO ISKUSTVO DA SE OSMISLI ORIGINALAN KONCEPT, ANGAŽUJU KVALITETNI IZVOĐAČI, TEHNIKA, DEKOR, PROSTOR… OBEZBEDE ORIGINALNI PROMO MATERIJALI I PREDMETI, KETERING I OSTALI VAŽNI DETALJI

/ DA SE U OBILJU PONUDE IZABERU ONI PODIZVOĐAČI KOJI SU PROFESIONALNI I POŠTUJU ROKOVE I DOGOVORENE ZAHTEVE

/ SPECIJALIZOVANA AGENCIJA UVEK DOBIJE ZNATNO NIŽE CENE JER POZNAJE TRŽIŠTE SPECIFIČNIH USLUGA I DOBIJA POPUSTE OD SVOJIH STALNIH SARADNIKA.

SPECIJALIZOVANI SMO ZA:
/ JAVNE DOGAĐAJE
/ SAJAMSKE NASTUPE, POSLOVNE SUSRETE I PREZENTACIJE
/ PROSLAVE JUBILEJA I KOMPANIJSKE SVEČANOSTI
/ TIM BILDING AKTIVNOSTI
/ PROMOCIJE

/ NOVI MEDIJI

RAPIDAN RAST ULOGE DIGITALNIH MEDIJA U PROMOCIJI PROIZVODA I USLUGA UVELIKO MENJA STANDADNI MODEL KOMUNIKACIJE SA TRŽIŠTEM. ISTOVREMENO, NIJEDAN DRUGI KANAL PROMOCIJE I PRODAJE NIJE MOGUĆE TAKO BRZO OSVOJITI I TO ZA NEUPOREDIVO MANJI NOVAC KAO INTERNET. RAZVIJAMO FUNKCIONALNA REŠENJA PROMOTIVNIH KOMUNIKACIJA PRIMENJENIH NA INTERNET MEDIJE U FUNKCIJI UNAPREĐENJA PRODAJE PROIZVODA I USLUGA. POŠTUJUĆI STRATEŠKE CILJEVE KLIJENTA POMAŽEMO U STVARANJU ŽELJENE, JEDINSTVENE SLIKE O KOMPANIJI.

/ IZRADA INTERNET PREZENTACIJA

/ IZRADA BAZA PODATAKA

/ E-MAIL PROMOCIJA

/ MULTIMEDIJALNE BIZNIS PREZENTACIJE

/ INTERAKTIVNE 3D ANIMACIJE

/ KRATKI / NAMENSKI / DIGITALNI FILMOVI

/ ANIMIRANE GRAFIKE